25 elokuuta, 2008

Unikko

Syksy tulee ihan väkisin, joten kaulurit alkaisi olemaan tarpeen. Mutta koska kaapista löytyy vain villaisia, on hyvä syy tehdä kauluri bambu langasta. :)
Ja sekin on yksi syy, että olen tehnyt jo pitkään huivia, joka täälläkin on heti alussa myttynä vilahtanut (JO silloin olin päättänyt saada huivin pian valmiiksi... koskahan se pian mahtaa olla?)... Se alkaa tympäsemään, kun valmista ei meinaa tulla sitten millään. Joten jotain nopeaa ja pientä on kiva tehdä välillä. Ja kun se vielä on hyödyllistä, niin aina parempi!

Tämä on siis tytölle ja mielessä on tehdä puuvillalangasta vielä pojalle... mutta sitä ei ole tosiaan edes aloitettu, joten siitä ei yhtään enempää!Ohje: Unikko, Ulla 3/07
Lanka: Novita Bambu
Puikot: 3½mm
Muuta: Muuten on tehty just niin kuin ohjeessa, mutta lisäykset on tehty "omalla tavalla". Eli en tehnyt yhtä silmukkaa kahdesti vaan nostin vain langan silmukoiden välistä ja neuloin sen kiertäen oikein. Hyvin kävi näinkin ja oli mulle helpompi sekä nopeampi tapa.Tässä vielä toinen kuva toisesta kulmasta. Tässä värikin on lähempänä totuutta.
Tyttökin tykkäsi, joten nappiin meni sekä äidin että tyttären mielestä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti