17 kesäkuuta, 2008

KesälaukkuTänään otin taas ompelukoneen esille. Ja työn alle pääsi jo jonkin aika sitten leikelty kassin tekele. Otin tähän mallia kovasti tykkäämästäni ja käytetystä viime kesänä ostetusta laukusta, jonka tuolloin löysin Seppälästä. Se alkaa kuitenkin osoittamaan jo kulahtamisen merkkejä (tai ainakin pesun tarvetta), joten halusin toisen samanlaisen. Eri kankaasta luonnollisesti.

Eli piirtelin kaavat ja tämmöinen tuli. Muuten oikein kiva, mutta vuori tuli hiukka liian pieni enkä saanut laukun reunasta kovin kaunista. Näistä virheistä viisaampana aion tehdä vielä ainakin yhden laukun. Sitten kun viitseliäisyyttä riittää tarpeeksi! Käyttöön pääsee tämäkin kuitenkin.

Tein sisälle myös pikkutaskun johon menee kivasti mm. mun mahtava maalarinteipillä korjailtu kännykkäni! :)Kankaista sen verran, että pääli kangas on kaiketikin jotain verhokangasta (saatu miehen siskolta pikku palanen) ja sisällä vuorina toimii vanhasta tyynynliinasta leikatut palaset. Kierrätystä siis tälläkin kertaa hieman. :)

2 kommenttia:

  1. Hienon kassin ompelit. Tee ihmeessä lisää, vaikka pienelle neidille omansa pienemmässä koossa. :)

    VastaaPoista