24 kesäkuuta, 2015

Uusia aluevaltauksia ompelussa

Tätä ihmettä ei ole nähty sitten... no, tosi pitkään aikaan! :D Elikkäs on tullut ommeltua itselle sekä lapsille jotain. Jonkun sortin purema on tullut, kun oon halunnu opetella ompelemaan aina kammoksumiani trikookankaita. Aika hienosti on onnistunut, vaikka käytössä onkin ihan perus ompelukone eikä mitään saumuria.

Homma lähti, kun aloin tekeen vauvojen lapasia. Sitten piti testata vähän pipoja ja lippiksiä. Nyt tehtynä myös parit pöksyt ja yksi hame. :) Lapasia ja lippiksiä on ollut myynnissäkin. Muut toistaiseksi vaan oman perheen käyttöön. Niin ja vähän tulevalle kummipojallekin. ;)

Nyt on sitten ostettu kankaita niin Verson puodista kuin Poppanavakastakin, vaikka yleensä en uusia kankaita osta vaikka mikä ois. Niin sitä vaan ajatukset muuttuu, kun jossain asiassa vauhtiin kunnolla pääsee!

Eka lippapipo. Ja heti kallis kangas vaan työn alle! :D Vaan hyvä tuli ja jää omaan käyttöön. Tästä pienempi malli lapasineen päivineen myynnissä Facebookin puolella.

Tämä mini mallinen sopi hienosti kummipojalle ja jäi sille tielleen. Samaisesta (itse asiassa kierrätetystä) kankaasta tekaisin lapasetkin samaa sarjaa, mutta niistä jäi kuva nappaamatta.

Tämä hamonen on meidän neidille, joka täytti muutama päivä sitten 13v. Tästä kankaasta on tulossa vielä hame itsellekin. :)

Hurjan söpöt lökäri shortsit kohta 4veelle. Ja tottakai pojan itse valkkaamalla kankaalla, kuis muuten. ;)

Lopulta onnistui jonkun sortin sovituskuvakin, kun sai luvan mennä seisomaan sohvalle! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti