06 toukokuuta, 2015

Kirppismeininkiä

Tosi harvoin tulee nykyään raportoitua mitään kirppisjuttuja tänne. Kirppiksillä kun tulee pyörähdettyä harva se päivä ja yleensä raahaan sieltä mukanani vain vaatteita ja kenkiä lapsille (ja joskus itellekin)...
Tänään tuli piipahdettua postissa aamulla ihan vaan viedäkseni paketteja postin vietäväksi. Kävin samassa postissa eilenkin, mutta jostain syystä en hoksannut että viereen oli muuttanut tuttu kirppis ostarin toiselta laidalta. Kyseessä siis Tampereen Tesoman Länsikirppis. Facebook-sivu löytyy täältä. Ja kun tuota sivua juuri itsekin kurkkasin paremmin, huomasin että vanhoissa tiloissa vielä jotkut penkojaiset? Pitänee vielä poiketa... Mutta siis! Pitihän siellä sitten poiketa katsomassa miltä uudet tilat näyttää. Ja hyvältähän nuo näytti. :) Paljon siistimpää ja valoisampaa kuin vanhassa paikassa. Ja jokseenkin myös avarampaa.
Tarttuihan sieltä sitten jotain mukaankin...


Vanha, puinen ruokailuvälinelaatikko. Takaosassa alla on pieni korotus, joten takaosa on etuosaa korkeammalla. Myyntitelineeksihän tämä päätyy, kun JemmaDesign tuotteita myymään lähdetään! Todennäköisesti korvakoruille... tai muulle pienelle. :) Alta kurkkaa pieni vieminen omalle äidille, sopiva löytö näin äitienpäivän alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti