11 tammikuuta, 2015

Tatuointi

Pitkään odotettu päivä koitti vajaa viikko sitten, kun pääsin tatuoijalle toista kertaa elämässäni. Ekalla kerralla reilu vuosi sitten sain käsivarteeni pöllön pitkän oksan päälle keikkumaan.


Pöllön suunnitteli mulle pyynnöstäni mieheni siskon puoliso. Hän on erittäin taitava piirtäjä ja uskoin hänen toteuttavan pyyntöni hienosti. Ja niin siinä kävikin. Pöllö oli juuri sitä mitä kaipasinkin (vaikka en oikein tiennytkään mitä oikeasti haluan!). Pitkän odotuksen ja lopulta vajaan kolmen tunnin jälkeen käsivarressani oli piiitkän pitkä oksa ja ihana pöllö.

Pöllö sai nyt siis itselleen enemmänkin taustaa kun vaan oksan. Tällä kertaa mitään varsinaista piirrosta ei ollut valmiina, vain ajatus ja pari kuvaa muiden tatuoinneista. Uskoin tatuoijani kuitenkin tietävän mitä tekee ja luotin hänen näkemykseensä.
Tällä kertaa piinaa kesti vain noin 1½ tuntia ja tuloksena sumuinen kuutamo.


Kuvat on otettu melko tuoreeltaan kummassakin tapauksessa ja jälkimmäisessä on sitten rasvaakin jäänyt vähän mukaan. Malttamaton kun on näyttämään kaikille heti! :D Pitänee tällä kertaa kuvata myös kun iho on kunnolla parantunut. Ja ehkä myös luonnonvalossa, eikä valaisimen kovassa valossa. 

Oksa jatkuu alhaalla aina ranteeseen saakka ja seuraavaksi kerraksi onkin jo suunnitteilla jotain sen ympärille. Ehkä vielä tämän vuoden puolella tulee jotain sinne. On sen verran kallista tämä "harrastus" että on ihan rahatilanteesta kiinni kuinka asiat etenee.

Niin ja mitä tatuointipaikkaan tulee, niin nämä on tehnyt PutkaTattoossa Tunkki (jälkimmäinen linkki vie kuvagalleriaan). Voin vain suositella kyseistä äijää kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti