31 elokuuta, 2014

Teippailua

Tänään tuli käytyä koko perheen voimin Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa messuilemassa. Kyseessä KotiVisio, Lapsiperhe ja Keräily messujen yhteinen tapahtuma. Messut pienuudessaan tuottivat hienoisen pettymyksen, mutta tarttuihan sieltä kuitenkin matkaan vähän sitä sun tätä. Lasten kannalta hienoimmat ja parhaimmat ostokset olivat sisustustarrat Mielikuvat kaupasta. Tottahan niitä piti heti sitten lähteä laittamaan paikoilleen!

Tytön huoneessa lähtökohtana ollut tylsän valkoinen Ikea kaapisto.

Ensin söpöiset, vaaleanpunaiset tähdet aseteltiin pitkin poikin...

... mutta koska se ei miellyttänytkään silmää, ne kerättiin ryppääksi yhteen oveen.

Tarroja lähempää.

Ja vielä vähän lähempää. :)

Pojan huoneessa tarroja laitettiin myös kaappia koristamaan.

Asettelu on kaiken a ja o.

Muurahaiset kulkevat siis pitkin kaapin laitaa.

Tässä vielä lähikuvaa näistä.

Kaupan mainoksia tarttui lopulta perheemme mukaan kaksin kappalein ja niissä oli mukana näitä värikkäitä liskoja. Ne päätyivät peilin kulmaan.

Tämä teksti oli ollut kaapissa marinoitumassa jo useamman kuukauden, mutta nyt sain inspiraation senkin kiinnittämiseen. Kyseessä siis leffakaappi, joten teksti osuu naulan kantaan!

Vielä jäi ostamatta teksti koristamaan minun ja isännän makuuhuonetta. Messuilla olleista ei löytynyt (vieläkään) sitä sopivaa, vaikka en kyllä tiedä mitä oikeastaan etsinkään. Miehen mielestä kun ei saisi olla liian imelää. ;) Ehkä se vielä joskus vastaan tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti