03 helmikuuta, 2013

Kevättä kohti

Täällä on vietetty taas pidempää blogihiljaisuutta. On ollut hyviä hetkiä, huonoja hetkiä ja tosi huonoja hetkiä, on ollut muutto, laatikkokasoja, pakkaamista ja purkamista, mutta on ollut myös neulomista, askartelua, leipomista ja muuta ihanaa. Jemmailutkin lähtee taas vähitellen käyntiin.

Nyt alkaa vissiin pitenevät päivät tekemään tehtäväänsä yhdessä kirkkaasti paistavan auringon kanssa, sillä minäkin alan taas vähitellen heräillä eloon! Toivottavasti tästä vuodesta tulee taas edellistä parempi.

Toivottavasti tällä blogisarallakin taas vähän piristyy ja jottei ihan ilman kuvia mennä, niin esiteltäköön yksi joululahjaksi mennyt paketti. Siellä siis kaksi itse ommeltua tyynynpäällistä aplikoituine kisuineen.
Ja sitten vielä eräs asia... Muutto kun saa aina heräämään sen meikäläisen sisäisen sisustajan ja kaikkea kivaa on jo katsottuna, kunhan vaan rahaa sais siihen kaikkeen. Pienestä alotetaan ja googlaten eksyin sitten tämmöiseen kivaan paikkaan nimeltä Teippitarha ja siellä erityisesti liitutaulutarrojen ääreen.

Liitutaulutarra-arkki 45 cm x 50 cm

Eli taitaa olla pakko tehdä tilausta ja ostaa ainakin tuota... ja ehkä jotain muutakin (vaikkei nyt periaatteessa ois edes tarvista, mutta kun ei sitä koskaan tiiä!). ;) Sitte kun sais vielä ideansa toteutettua ja sen tarran ihan käyttöön saakka. Aika näyttää... Siihen saakka (tai ei nyt ehkä ihan), se on moro! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti