31 lokakuuta, 2012

Käsitöitä

Täälläkö? Käsitöitä? Uskomatonta!!! :)

Pakkohan sitä joskus on tehdä jotain ihan tarpeeseenkin, eikä vaan kaiken maailman pöllöjä sun muita tuonne Jemman puolelle (niihin on tosin aika koukuttunut...). Tekaisin siis pipoja. Ihan perusmeiningillä. Mallia katsoin vähän täältä.

Ensin tytölle pari.

Päällä fleeceä, sisällä trikoota.
Sekä päällä että sisällä trikoota.
Sitten itselle yksi.

Päällä velour, sisällä trikoo.
Tuo oma tuli itse asiassa tehtyä ekana ja se ei mennyt ihan niin putkeen. Mut kuka sitä huomaa?! Hyvin se tossa joka päiväsenä menee kuitenkin. Varsinkin kun ei aamulla leikkipuistoon lähtiessä jaksa vaan laittaa sitä tukkaa hyvin. Se piiloutuu täydellisesti tämän alle, mitä nyt vähän otsatukkaa jää pilkottamaan. :)
Näihin tuli hienosti uusiokäytettyä vanhoja housuja ja yhden takin tapaisen selkämys. :)

Tuli tehtyä myös isännälle yksi trikoopipo ihan perusmallia (ei kuulemma tommosia ruttuja saa olla) ja sitä nyt ei varmaan ikinä saada kuvattuakaan. Myös pienimmälle tuli ruttupipo, mutta siitä ei vielä kuvaa. Luulen että se on sitä paitsi sen verran nafti, että sen saa joku vielä pienempi kuin meidän pieni. Jos jotakuta kiinnostaa ostaa tumman ruskealla velourilla varustettu ruttupipo jonka päänympärys venyttämättä on noin 42cm (venyy siis vielä noin 48cm pään omaavalle hienosti) ja jonka edessä komeilee Örrimörri heijastin nappisilmillä, niin saa ottaa yhteyttä. Yritän saada kuvan mitä pikimmin tänne.

Sitten tuli kokeiltua Örrimörri heijastinta. Näitä oon tehny joskus muksuille vähän toisella tapaa, mutta on tainneet jäädä jopa kuvaamatta kun en onnistunut täältä blogistani niistä mitään mainintaa löytämään. Tämä onnistui kuitenkin niin hyvin, että jos vain jostain saisi ostettua noita klipsuttimia minkä laitoin kiinnitystä varten, näitä voisi tehdä myyntiin saakka. Tuo klipsutin (tai mikä nyt sitten ikinä onkaan) on vanhasta avainnauhasta napattu uusiokäyttöön.

Siellä se kurkkii kaikkien kamojen keskeltä!
Ensin kuva salamalla...
...ja sitten ilman salamaa.
Yritin saada erilaisissa kuvissa näkymään mustan heijastinkankaan heijastusvoiman, mutta epäonnistuin siinä hieman... jonkinlaisen käsityksen siitä ehkä kuitenkin saa? Tätä mustaa heijastinkangasta mulla ei tosin enää sitten olekkaan, että tulevat Örri-heijastimet tulee olemaan sitten harmaita. Jos sellaisia siis tulee.

Ja pahoitteluni siitä että kaikki kuvat on tosiaan otettu meidän eteisessä kolmen halogeenin alla... että se niistä luonnollisista väreistä sun muista! Mutta tulipahan nyt todistettua, että jotain on tehty. :)

2 kommenttia:

  1. Meillä vaalea örrimörri on suojeluksessa lialta, joten ei ole avaimenperänä vielä ollutkaan. :) Tallilla se olisi heti enemmän ruskea kuin valkoinen. :D

    Mukavaa alkanutta vuotta 2013! Toivottelee sinulle-on-postia-ystäväsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii mulla on menny ihan tyystin kommenttisi ohi!! Ota ihmeessä Örri käyttöön, äkkiähän sen pesukoneeseen heittää jos liiaksi likaantuu! :)
      Hyvää alkanutta vuotta myös sinne!

      Poista