28 kesäkuuta, 2012

Postia!

Olipa kiva lähteä sadekuurojen välissä tekemään pikainen lenkki postille (taisin tehdä ennätyksen ajassa...), kun arvasin hyvin oikein että sieltä on tulossa "Sinulle on postia" paketti. :)


Paketista löytyi Pukka teetä kamomillan ja vaniljan makuisena, tummaa suklaata kirsikoilla höystettynä, kardemummaa ja pikkuinen pullo Konjakki- Kuusenkerkkä troppia! Muut ovat tuttua jollain muotoa, mutta tuo troppi voi olla melkoinen elämys. :)


Tätä löytyy takuulla meidän seuraavista pullista. Aivan tajuton kardemumman tuoksu oli vallannut koko paketin! Vaikka poika nyrpistelikin nenäänsä moiselle ja kauhistui, kun kerroin että sitä on pullassa. :D


Tässä vielä lähikuvaa troppi pullosta. Saapa nähdä koska uskalletaan koittaa.

Suuret kiitokset salaiselle ystävälleni, jonka henkilöllisyys ei vielä paljastunut! Pieni kutina on kyllä...

Ja lopuksi asiasta tuhanteen... hiljaista on pidellyt edelleen täällä blogin puolella ja hiljaista tulee olemaankin. Heinäkuu menee JemmaDesignin kanssa Tallipihalla ja muutenkin kaikki liikenevä aika ja ajatukset karkaa sinne suunnalle. Jospa sitten elokuun puolella taas ehtisi jotain muutakin. Ja mistä sitä tietää vaikka heinäkuussakin... toivossa on hyvä elää! :)

1 kommentti:

  1. Toivottavasti troppi maistuu. ;) Tuli tosiaan hieman kiire paketin kanssa.. Tänään olisi pakettiin tullut hieman erilaisia juttuja Tuurin kyläkaupasta. :)
    Jälkitoimituksena tulee ehkä vielä pikkuruinen paketti sillä yksi tuote oli Luomuputiikista loppu, jonka olisin ehdottomasti halunnut pakettiin.
    Hyvää kesän jatkoa! :)

    VastaaPoista