12 huhtikuuta, 2011

Lankamaailmassa

Kun Lankamaailma Nordia tähän kaupunkiin ilmaantui viime vuonna, olihan se pakko käydä katsastamassa. Vierailusta jäi kuitenkin yllättävän paha maku... liike on kuin teollisuushalli, palvelu oli olematonta eikä se lankavalikoimakaan sitten kuitenkaan niin ihmeellinen ollut. Tänään kävin sitten lopulta toiseen kertaan liikkeessä sen Sukkalankamarkkinoiden houkuttelemana, mutta vierailu ei tälläkään kertaa saanut mua lämpeemään. Viimeistään alelaareissa vilkkuneet akryylilangat sai mun karvat nousemaan pystyyn. Mutta koska sinne saakka vaivauduin ja tiesin että tarvitsen erääseen projektiin lankaa, niin jonkun verran sitten tarttui mukaan...


Kaikki kyllä varmasti arvaavat minkä takia Baby ull langat mukaan tarttuivat. :) Se mitä niistä syntyy, jääneen vielä kertomatta. Saatte nähdä sitten. :) Nuo langat olivat juuri niitä mitä lähdinkin hakemaan. Maijat ja Vilma jäivät käteen muuten vaan (kun halvalla sai) ja Raggegarnit tuli kaupanpäällisinä yli viitosen ostoksesta. Tyttöset taitavat päätyä sukkasiksi joskus, mutta ei hajua mitä noista Raggegarneista tekisin... sukat ne niistäkin varmaan joskus syntyy, mutta kovin oli kovan ja tikkuisen oloista lankaa ainakin kerällä. Onko kellään kokemuksia ko. langasta? Tai muista? Maija on minulle entuudestaan tuttua, mutta muut eivät joten olisi kiva kuulla meninkö nyt aivan metsään ostosteni kanssa vai oliko oikeasti kannattavaa. :)

3 kommenttia:

 1. Raggegarnia ei kannata ihan pienillä puikoilla neuloa, jos on yhtään tiukka käsiala. Minä tein sellaiset peltisukat, että oksat pois. Tosin käyttäjä pitää niistä, mutta kädet olivat kovilla.

  Minulla ei ole Lankamaailmasta pahaa sanottavaa, mutta en ole siellä palvelua kaipaillut. Ja neuletapaamisissa joka kuukauden toinen lauantai kyllä palvelu on toiminut. Vinkki: antavat muuten osallistujille 20 % alennuksen normihintaisista langoista tapaamisen aikana.

  VastaaPoista
 2. Ite oo yhet sukat "ilmaisista" reggegarnista neulonut, muistaakseni samoilla puikoilla kuin 7veikkaa tai yhen pykälän isommilla, ei meinaan jousta... kuulin jostain että kasteleminen auttas pehmentämään valmista lopputulosta, ite en oo kerinny kokeilee... kun karheuteen tottu mun mielest lankaa oli kivan joutusa neuloa, tosin kolme kerää meni... miesten sukkiin..

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia vinkeistä -H- ja Lape.
  Ehkä olen vain niin pienten liikkeiden ystävä, etten sen takia ole tykästynyt tuohon Lankamaailmaan. Ehkä sitä joskus tulisi poikettua moiseen neuletapaamiseen ihmettelemään. :)

  VastaaPoista