12 elokuuta, 2010

Aviatrix

Täällä taas pitkästä aikaa ja oikeasti on jotain valmistunuttakin! Sain eilen vauvakuumeissani jonkun pistoksen ja tein loppuun joskus keväällä aloittamani Aviatrix myssysen. Ja siis ei, meille ei ole tulossa perheenlisäystä! Kuumeilu on vaan välillä aika kovaa. :)

Aloitin tämän siis joskus keväällä/alkukesästä kun halusin tehdä jotain puuvillalangasta. Ostin kerän Debbie Bliss Amalfi lankaa ja siitä se lähti. En ole koskaan oikein puuvillalangoista innostunut. En koskaan saa niistä tehtyä siistiä neulomusta ja pettymys tulee yleensä viimeistään siinä kohtaa kun neulomuksen ottaa käyttöön ja koko juttu lörpähtää ihan muodottomaksi! Toivottavasti tälle ei käy samoin... ihana siitä tuli joka tapauksessa!

Koko on varmastikkin melko vastasyntyneen kokoa, niin pieni siitä tuli. Vaan eipä se haittaa. Ja nappi löytyi omista kokoelmista ja aikas vanhalta näyttää. Virkkasin myös pienen kukkasen myssyyn kiinnitettäväksi siltä varalta että myssy joskus päätyy tyttövauvalle, mutta tietenkin unohdin kuvata sen...Malli: Aviatrix baby hat (Ravelry)
Lanka: Debbie Bliss Amalfi (Ravelry)
Puikot: 3½mm
Kulutus: 32g
Muuta: Lanka ei ollut ihan sitä mitä ohjeessa, joten piti hieman soveltaa...

Sitten vielä muita kuvakulmia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti