26 toukokuuta, 2009

Sny paljastus

Edit 28.5. Kuva lisätty

Sain tänään viimeisen Sny paketin, joka oli kertakaikkisen ihana! Sieltä löytyi Ilun värjäämästä langasta (Ystävänlaulu) itse suunniteltu ja neulottu kolmiohuivi, patalappu sekä kortti.Olin aivan mykistynyt kun paketin sain auki. Huokailin vain ja levittelin huivia eri suuntiin. :) Jotta kiitoksia kovasti, huivi on erittäin mieluinen! Ja ketäkö kiitän? No, Irinaa minä kiitän joka kirjoittelee blogissa nimeltänsä 'Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa'.

Samaan syssyyn pahoittelen järkyttävää blogihiljaisuuttani, joka koskee sekä oman blogin pitoa että toisten seuraamista... kaikki on jäänyt opiskelujen viedessä suurimman osan ajasta. Ei vain jaksa sitten enää keskittyä neulomisiin tai muihin. Jotain pientä kyllä tapahtuu joskus, mutta tosiaankin vain pientä... eikä mikään valmistu. :( Mutta toivossa on hyvä elää, että tämä käsityö elämäkin tästä taas alkaa piristymään. Eiks vaan? :)

2 kommenttia:

  1. Olenpa tosi onnellinen,että pidit huivista. Jännitti vähän,että pidätkö väristä! Oikein lämmintä kesää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kivan paketin sait. Toivottavasit käsityö rintamalla piristyt. On niin kiva seurata mitä kaikkea teet. Mäkin juuri mietin että pitäskö pienentää lankavarasta. Katsotaaan onko aikaa.

    VastaaPoista