12 helmikuuta, 2009

Lankaa. Taas.

Kävin eilen kirpputorilla. Meinasin jo, ettei tällä kertaa löydykkään yhtään mitään... kunnes viimeisillä pöydillä löysin vaikka mitä. Sitten pitikin jo alkaa miettimään, että mitä ihmettä näistä ostaisin. Nimittäin kurkistus lompakkoon osoitti sen, ettei käteistä ollut paljo mitään eikä mun kortit kelpaa kyseisellä kirpputorilla. Tässä kohtaa voisi miettiä, miksi sitten olin kirpputorille mennyt nostamatta automaatista lisää käteistä... mutta ei mietitä sitä nyt. Päädyin sitten ostamaan langat (pöytäliinan ja mekon sijasta). Kas kummaa! :)



Mutta eivätkö olekkin kauniin värisiä? Väri on luonnossa vielä syvempi ja kauniimpi kuin kuvassa. Nää oli kasvivärjättyjä villalankoja. Vyöteeseen oli kirjoitettu väri: samettijalka, pulkkosieni, krappi. Mulle nää ei sano oikeastaan mitään... mutta kaunis on väri saatu aikaiseksi! Vielä en tiedä mitä ihmettä näistä syntyy, mutta katsellaan. :)

Valmistakin täällä on syntynyt, mutta sattuneesta syystä en niitä voi esitellä. Synttärilahjoja saan näytille sitten kuun vaihteen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti