20 toukokuuta, 2008

Hiljaa ollaan oltu...

Tässä syy hiljaiselooni. Toppia täällä on väännetty ja nyt se on vihdosta viimein valmis! :)

Malli: Razor cami
Lanka: Novita Bambu
Puikot: 3,5mm

En oikein osaa neuloa englannin kielisestä ohjeesta vaikka olikin kyseessä tämä todella helppo malli. Sovelsin sitten ihan omiani tuolla yläosassa. Ihan hyvä tuli näinkin ja tykkään kyllä. Ehkä hieman enemmän olisi saanut olla leveyttä, sillä en ihan niin hoikka ole, kuin mitä ohjeessa ollaan ajateltu... Kyllä tämä kuitenkin menee ja varmaan vähän kuitenkin venähtää käytössä. Bambu oli mukavaa neulottavaa, ainakin näin ensikosketuksella ja mallia oli joutuisaa tehdä eteenpäin. Ja silti kesti näinkin kauan saada yksi toppi valmiiksi!? No, minähän en ole mikään isojen töiden tekijä ja kuten aiemmin mainitsin, toppi on mulle iso työ. Ja kun en kovin usein kuitenkaan jaksanut tätä tehdä. Työn alla on myös toppi tytölle (tai paita, en vielä tiedä mitä siitä muodostuu), mutta se on aika alkutekijöissään vielä. Eikä nyt niin hirveää intoa ole neuloakkaan... jospa se innostus sieltä taas jostain hiipii esiin. :)

Pahoittelen vielä huonoa kuvaa... ei ollut ketään kuvaamassa ja yritin itse kuvaa ottaa kameran itselaukaisijan avulla. Sen huomaa. Otin kymmeniä kuvia ja tää on paras...

6 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ja kuvakin on hyvä. En ajatellut että olit itse kuvannut "itselaukaisimella".

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno toppi! Näyttää tosi mukavan tuntuiseltakin :)Noista puutarhajutuista.. Mä en koskaan jaksanut kerrostalossa asuessani laittaa kukkasia. Tosin kai mä olen siitä sitten jo vanhentunutkin ;D

  VastaaPoista
 3. Hei, on muuten todella kauniin näköinen tämä toppi, pintaneule näyttää upealta. Ja kuvakin on onnistunut vaikkei itsestäsi siltä tuntuiskaan, neuleen pinta tulee hyvin esille. Kiva eksyä uusiin blogeihin, tännekään en ole aiemmin löytänyt, kiitos siis jättämäsi kommentin :)

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulla. On muuten kaunis toppi!! Todella! Jos tunnettaisiin paremmin, sanoisin että "aika kähee". =)
  Ja nyt ei kun helteitä odotellessa, joita pitäisi riittää...
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Kauniilta näyttää malli. Kuvat menee välillä ihan penkin alle, vaikka ottaa vara-vara-varakuviakin. Tuo on minusta ihan hauska kuvakulma.

  VastaaPoista
 6. Kaunis toppi! Ja kuvakin on kyllä varsin onnistunut:)

  VastaaPoista